Beleef Buiten Bruiloft

Beleef Buiten Bruiloft is een zintuig prikkelend weekend voor ieder stel dat droomt van een bruiloft in de buitenlucht.

Zaterdag 21 april | All for the Groom - Backyard BBQ

Zondag 22 april | Beleef Buiten Bruiloft - Inspiratie dag.

All for the Groom - Backyard BBQ

Zaterdag 21 april  | 16:00 – 20:00 uur

Als aanstaande bruidegom heb je misschien weleens het gevoel dat je buitenspel staat als het de organisatie van jullie bruiloft betreft. Online en in de magazines gaat alle aandacht naar jouw bruid, maar hoe leuk is het om ook eens met jouw vrienden van gedachten te wisselen over de bruiloft. Tijdens de Backjard BBQ kun je met de mannen ideeën doen en je onder het genot van een heerlijke burger of steak en een koud biertje of goed wijn te laten inspireren voor jullie bruiloft.

Kom naar deze gezellige BBQ en ontmoet dé leveranciers die je als man zullen verrassen en inspireren om jullie droombruiloft te creëren!

 

Bestel hier je tickets.

Buiten Bruiloft | Inspiratie dag

Zondag 22 april |  10:30 – 16:30 uur

Droom jij ook van de warme zonnestralen op je gezicht tijdens het ja-woord, proosten tijdens de ondergaande zon, het ruisen van de wind tijdens het diner en dansen op je blote voeten in het gras? Dan is een Buiten Bruiloft echt iets voor jou en je lief. Je hebt misschien de ideale locatie al op het oog of hebt geen idee waar je de droombruiloft kan realiseren. En hoe pak je dat dan aan en hoe ziet het er dan uit? Dat een Buiten Bruiloft een andere aanpak behoeft, dan een bruiloft op elke andere locatie is duidelijk. De leveranciers die je ontmoet tijdens dit event hebben hier allen ervaring mee en vertellen je alle tips en tricks om jouw bruiloft (letterlijk) niet in het water te laten vallen.

Bekijk de verschillende tenten, luister naar de vrolijke deuntjes of de gevoelige snaar van onze muzikanten, ruik het pas gemaaide gras onder je voeten, de verse bloemen op de mooi gestylde tafels, proef van de hapjes, sapjes en vers gebrande koffie en voel de geweldige vrije vibe die een Buiten Bruiloft met zich meebrengt.

 

Bestel hier je ticket.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Beleef Buiten Bruiloft.

Activiteiten & Evenementen

 

Op ons landgoed kunt u terecht voor o.a.  

activiteiten tijdens feestdagen, 

het Bloesem festival,

de Appelparade (voorheen Voorjaarsfair),

zelf appels en peren plukken (Zelfpluk sept-okt),

mooie fietstochten,

wandelingen

en nog veel meer.....

 


 

 

olmenhorst twitter