Welkom

Welkom op de site van Landgoed De Olmenhorst, gelegen in het hart van de Randstad, centraal tussen Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. 

 Hier, temidden van dit verstedelijkte gebied, vindt u een onverwachte oase van rust.

 Zodra u de statige oprijlaan opdraait, waant u zich in een andere wereld. 


Kerstmenu zonder stress...

Mooier kan toch niet, zorgeloos de kerst in. U kunt bij ons bijna-klaar de gerechten van het onderstaande heerlijke Kerstdiner bestellen.

Het menu wordt, zoals u van ons gewend bent, gemaakt met de beste biologische streekproducten en met alle liefde door onze chef-kok voor u bereid. We maken het compleet voor u met bijpassende wijnarrangementen in twee variaties.

 

Dit kerstmenu is te bestellen t/m 20 december en voor minimaal 2 personen. Een vegetarische uitvoering is uiteraard ook mogelijk.

Het menu is een dag voor Kerst tot 17.00 uur op te halen en inclusief een gebruiksaanwijzing hoe te verwarmen/te bereiden.

 

 Ingrediënten Kerstmenu-pakket:

 - Gerookte wilde ganzenborst op een salade van rucola en roodlof met

   walnoten met een dressing van vijgen.

 - Cappuccino van Hollandse garnalen met saffraan.

 - Hertenbiefstuk met een stamppotje van zuurkool en een lichte jus van

   grove mosterd.

 - Olmenhorst tarte tatin met crème van vanille en een saus van

   caramel.

 

De kosten bedragen:

Kerstmenu-pakket met beschrijving:  € 39,50 p.p.

Bijpassend wijnarrangement: 

    • Basis pakket  € 19,95 p.p.  
    • Exclusief pakket € 24,95 p.p.

Ook in de wintermaanden is op het Landgoed de Olmenhorst één en al sfeer. Boven de oprijlaan fonkelen de grote kroonluchters, het landgoed is bezaaid met kerstbomen en talloze lichtjes, de fakkels branden en de vuurkorven knisperen.

Samen met u organiseren we graag uw kerst- en eindejaarsbijeenkomst in een van onze sfeervolle aangeklede locaties. Er zijn tal van mogelijkheden. (klik hier voor de arrangementen).


Biologische Kerstpakketten

Landgoed de Olmenhorst heeft zeer bijzondere en duurzame en duurzame Kerstpakketten! Onze pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten onze eigen biologische producten, ambachtelijke streekproducten en andere heerlijke biologische producten.

Klik hier voor enkele voorbeelden van kerstpakketten. Uiteraard bent u van harte welkom in de landgoedwinkel om persoonlijk uw pakket samen te stellen.

Ook is het mogelijk om een adoptieboom op het landgoed cadeau te geven, die uw personeel zelf of gezamelijk in het najaar kan komen plukken. Klik hier voor het inschrijfformulier of mail naar: ofa@olmenhorst.nl 


Herfstachtige vrijdagavonden

Koopavond & dagschotel


Elke vrijdagavond  is de landgoedwinkel open tot 21 uur.
 
Vanaf 17:00 uur serveren we tijdens deze avondverkoop  een dagschotel ( het liefst lekker buiten op terras!)

 
Klik hier voor het actuele menu.


De vele mogelijkheden van De Olmenhorst!

De Olmenhorst is veel meer dan alleen een prachtig fruitteeltbedrijf.

 

Feesten, diners & vergaderingen

De Olmenhorst is een gewilde locatie voor feesten en vergaderingen. Dit kan zowel binnen als buiten in onze prachtige boomgaard. Van kleine kinderpartijtjes tot grote huwelijksfeesten, van intieme brainstormsessies tot hele congressen. Wij beschikken over 7 originele locaties voor allerlei bijeenkomsten!

 

Landgoedwinkel

Onze Landgoedwinkel is dé natuurvoedingswinkel van de omgeving. Naast een rijk aanbod van biologische producten is hier een groot assortiment van andersoortige artikelen te vinden.

Eten & Drinken in Appelcafé

In het Appelcafé of buiten, op het terras, kunt u iets eten en drinken. U kunt genieten van een lunch, High-Tea of een picknick bestellen en hiervan genieten in de boomgaard. Terwijl u heerlijk zit, vermaken de kinderen zich op het speelterrein. 

 

Grote evenementen

Jaarlijks worden op De Olmenhorst enkele bijzondere evenementen georganiseerd zoals: bloesem, de appelparade en de zelfpluk.

Winkeltjes & Ateliers

Op het landgoed zijn ook andere winkeltjes en ateliers gevestigd. In samenwerking daarmee worden, voor jong en oud, diverse workshops georganiseerd.

 

Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden? Graag informeren wij u op deze website over alles wat De Olmenhorst tot zo'n unieke plek in de Randstad maakt. Wie weet inspireert het u tot een bezoek.

 

U bent van harte welkom!

olmenhorst twitter